Wij zijn Bianca en Marco en samen hebben we een erg groot hart voor de Engelse Bulldog.We zijn begonnen met een "probleembulletje" uit het asiel genaamd Jill en ondanks haar probleemgedrag  is de liefde alleen maar groter geworden.

 

Onze eerste Engelse Bulldog die bij een fokker vandaan kwam was onze Rubens. Hij komt bij de welbekende kennel "van het Slaghek" vandaan en leeft inmiddels al 8 jaar bij ons in huis. Daarna kregen wij de mooie kans om een pupje bij de "Hopi Show Bulldogs" te kopen en dat werd onze Mika en 9 mnd later kwam haar nestzusje Winnie erbij. We zijn Ron en Maria van Hopi nog steeds enorm dankbaar voor deze mogelijkheid.

 

Met deze kanjers is het voor ons begonnen en hebben we een stel mooie nakomelingen gekregen waar we enorm trots op zijn en waarvan zelfs  twee honden op jonge leeftijd al Nederlands kampioen zijn geworden te weten Jiruka`s Juan Pablo Montoya en Jiruka`s Dreamer.

 

Inmiddels is de familie ook gegrepen door het "Bullenvirus" en zijn zus/schoonzus en zwager, Ron en Daan v.d.Berg, ook erg betrokken bij onze honden en het fokken hiervan. Sinds een aantal jaren zijn zij ook trotse bezitter van enkele Engelse Bulldoggen waarvan er twee zijn, Lilly en Lewis, die bij hun in huis zijn geboren en opgegroeid. Daar zijn we ook samen trotse eigenaars van.

 

We zijn en zullen altijd kleinschalig blijven maar met zijn vieren streven we naar het fokken van een lieve en gezellige Engelse Bulldog die een grote vriend zal zijn voor een ieder.